Hur går Romantisk parfotografering till?
Den här typen parfotografering sker utomhus kvällstid under perioden maj/juni - augusti. Då vädret spelar stor roll, ingår ombokning vid ihållande regn. Jag har några favoritställen i Stockholm och Järfälla, där jag vet att vi kan skapa magiska bilder.
Vi ses ett par timmar innan solnedgång och fotograferar tills solen går ner. Ni får gärna ha ombyteskläder med er, för mer variation i bilderna.

Vi är inga modeller...
Det är vanligt att känna sig lite nervös och ovan inför fotograferingen, så jag brukar be mina par att promenera bort från kameran till att börja med. Då brukar den värsta nervositeten släppa och resten går som en dans. Jag guidar er hela vägen till fantastiska bilder! 
Vad ingår i Romantisk parfotografering?
o  Planering
o  Fotografering 2 h
o  5 st fullredigerande digitala bilder, som ni väljer från ett lösenordsskyddat galleri 
o  1 st filmkyssbild som digital fil (fotografens val)
o  Alkoholfritt bubbel & jordgubbar
o  Såpbubbelmaskin
o  Tillgång till mitt rekvisitaförråd​​​​​​​
Vad kostar Romantisk parfotografering?
Ordinarie pris för denna fotografering med alla tillval skulle landa på 5300 kr, men jag erbjuder ett paketpris för endast:
 4750 kr
Hur betalar vi?
Jag fakturerar via Dicopay, som erbjuder 30 dagars faktura alternativt räntefri delbetalning. Kreditupplysningen funkar som Klarnas och belastar inte kreditvärdigheten. Hur bra är inte det?!
1000 kr av totalbeloppet faktureras i samband med bokningen och garanterar ert datum, planering samt fotografering och återbetalas inte vid ev avbokning. Ombokning av tiden pga sjukdom eller dåligt väder ingår, även med kort varsel.
Resterande belopp (3750 kr) faktureras enligt samma villkor som ovan, efter avslutad fotografering.

När och hur får vi våra bilder?
Inom 10 dagar får ni er färdigredigerade filmkyssbild via mail samt lösenordet till ert påseendegalleri med ca 20 st grundredigerade bilder, där ni i lugn och ro väljer ut era favoriter via ett beställningsformulär som finns på sidan.
Normal leveranstid av de färdigredigerade bilderna är 10 dagar, från det att jag får er beställning. 
(Obs! Längre leveranstid kan förekomma i samband med t ex semester. I så fall meddelas det omgående i samband med er beställning.)
Ni anger i beställningsformuläret om ni vill få bilderna via mail eller Dropbox.

Skicka
Tack för er bokningsförfrågan!Jag återkommer inom 48 h med bokningsbekräftelse. Har ni inte fått någon – kika i skräpposten.MvhLinnéa
På jakt efter bröllopsfotograf?

Besök även

Back to Top