Välkommen till min webbplats

Så roligt att just du har hittat hit! Jag brukar lite skämtsamt säga att mitt företag är frukten av en 40-årskris och ett Instagramkonto. Sedan jag var liten har behovet att uttrycka mig kreativt varit väldigt starkt. Uttryckssätten har varierat genom åren, men oavsett om det handlar om att designa inbjudningar, sjunga på bröllop, fotografera porträtt eller produkt, så lägger jag ner hjärta och själ i det jag gör. Det hoppas jag att du som kund ska känna av!

Aktuellt
Här hittar du information om vad som händer i mitt företag just nu.
Tre snabba om mig: Chokladälskare, tédrickare (som kan bli vansinnigt sugen på en Nespresso emellanåt), skrattar åt engelsk humor. Skenet bedrar, Ett herrans liv och Fawlty Towers är några av favoriterna.
Vad andra säger om mig: Varm, snäll, grym fotograf
Frilanslärare hos Moderskeppet
Min resa som fotograf tog fart på allvar när jag blev medlem hos Moderskeppet – Sveriges största utbildningssajt med över 500 pedagogiska onlinekurser inom bl a foto, video och design. Sedan 2021 är jag även stolt frilanslärare på företaget!
Foto
Visste du att ordet Fotografi betyder "skriva med ljus"? Ljuset är oerhört viktigt för mig. Jag strävar alltid efter en smickrande ljussättning, i såväl befintligt ljus som i studiomiljö.
Design
Behöver du hjälp med en tilltalande inbjudan, affisch, eller kanske en grafisk profil till ditt företag? Är du på jakt efter unika tavlor och heminredningsdetaljer? Då har du kommit rätt!
Sång
I glädje och sorg – oavsett om det gäller bröllop, dop eller begravning, vill jag ge dig fina minnen av dagen med hjälp av min sång.
Back to Top