Så länge jag kan minnas har jag sjungit – både i kör och solistiskt. Efter studierna vid Adolf Fredriks musikklasser och Södra Latins musiklinje, har jag fortsatt att ta privatlektioner i sång för att bygga upp mitt instrument och få en skonsam och hållbar sångteknik. Min sångpedagog sedan flera år är Agneta Hagerman.
 Just sångteknik och röstvård är något jag brinner för – man ska varken bli trött i rösten eller hes när man sjunger och/eller talar! Genom åren har jag haft förmånen att hjälpa främst körsångare att utvecklas sångtekniskt genom uppskattade föreläsningar och kurser. Jag ger i viss utsträckning även privatlektioner. Min undervisning sker helt utan pianoackompanjemang och är främst inriktad på att hjälpa sångare att frigöra sitt instrument samt överkomma tekniska svårigheter i specifik repertoar. Även talare och föredragshållare har nytta av mina lektioner, som jag då naturligtvis anpassar till situationen.
 Med över 25 års erfarenhet som solist vid bröllop, dop, begravningar samt högmässor har jag en stor repertoar inom främst klassiskt och visa. Har du specifika önskemål på repertoar hörsammar jag naturligtvis detta. (Jag förbehåller mig dock rätten att säga nej, om önskemålen inte skulle passa min röst eller sångstil och föreslår i så fall alternativ repertoar eller sångarkollega. Bättre för alla inblandade!) 
Mitt röstläge är mezzo/alt och jag får ofta uppskattning för min mjuka, varma klang samt förmåga att förmedla ett budskap. Här kan du höra ett smakprov.
Välkommen att höra av dig för mer information!

Besök även

Back to Top