Portfolio & Pris

Här kan du se ett urval av mina bilder och trycksaker. Portfolion är uppdelad i kategorier för att du snabbt ska hitta det som är relevant för dig. Scrolla längst ner på sidan för prislista. Vill du se ännu fler av mina bilder? Välkommen att följa mig på Instagram!

Porträtt
"Jag blir inte bra på bild!" Många känner sig obekväma framför kameran. Mitt mål är att guida dig, så att du ska känna dig så avspänd och trygg som möjligt under fotograferingen. Min önskan är att du ska se på dig själv med nya ögon efter en fotostund med mig. För vet du? Du är vacker!
För kärlekens skull
Romantiska bilder i gyllene motljus på noggrant utvalda platser med solstjärnor och såpbubblor – och kanske en livs levande svan, om det vill sig väl! Oavsett hur länge ni har varit tillsammans, kan jag nästan lova att ni kommer att känna er som nyförälskade tonåringar när ni får se alla vackra foton. Just det – sa jag att jag älskar att göra den här typen av fotograferingar?
Barn och familj
En barn- och familjefotografering med mig präglas av värme, lek och bus. Uppmaningar som "skratta", "le" och "visa tänderna" är bannlysta. Istället ger vi barnen anledning att göra allt det där. Resultatet blir äkta och det syns i ögonen! Skogsutflykt, picknick, lekparksbesök, familjetid i vardagsrummet – jag vill att ni ska få minnen från en härlig stund tillsammans. Minnen som kan älskas av generationer.
Produkt- och inspirationsbilder
Stockfoton i all ära, men snygga, autentiska bilder från ditt eget företag förmedlar rätt känsla och skapar förtroende hos kunden. Har du en webbshop? Välgjorda produktbilder boostar försäljningen och betalar sig i längden!
Natur
Naturen är en aldrig sinande källa till inspiration! Vårblommor fångade i motljus en tidig morgon, gyllene soluppgångar vid havet och reflektioner i en stilla sjö. Soldis, regndroppar på färgglada höstlöv och snötäckta trädgrenar. Det var här allt tog sin början...
Fotokonst
"Det ser ju ut som en målning!" Ett fotografi behöver inte nödvändigtvis se ut som ett fotografi när det är färdigredigerat. De som följer mig på Instagram, vet att jag tycker om att släppa loss kreativiteten och leka – med ljussättning, reflektioner, effekter och färgreglage...
Grafisk design och kalligrafi
Ska du gifta dig eller ha ett event? Behöver du en grafisk profil till ditt företag? Jag hjälper dig med formgivning av snygga trycksaker!
Prislista 2024
Här hittar du aktuella priser på mina olika fotopaket och tjänster. Konsultation och vägledning före och under fotograferingen ingår i priset. Tillsammans skapar vi fantastiska foton, som du kan känna dig stolt över!
Back to Top