Porträtt- och familjefotografering
Fokus    1375 kr 
1 person, 1 bild ingår
Tidsåtgång fotografering ca 20 minuter
För dig som behöver en profilbild/pressbild med snabb leverans och önskar något personligare och proffsigare än det fotoautomaten respektive selfiekameran erbjuder! Fotograferingen sker i min hemmastudio alternativt utomhus i Kallhäll eller Jakobsberg. Tillsammans väljer vi ut den bästa bilden, som jag redigerar och skickar digitalt (högupplöst för de flesta behov) till dig, i både färg och svartvitt, inom två dagar efter fotograferingen.

Aria    2500 kr
1 person, 3 bilder ingår
 En person (barn eller vuxen), i min hemmastudio eller valfri miljö inom Stockholm – Bålsta. Ha gärna med ombyteskläder för mer variation på bilderna! 
Inom 10 dagar får du en länk till ett digitalt galleri med ca 15 grundredigerade bilder. Du väljer ut 3 st, som jag färdigställer och skickar (högupplöst för de flesta behov) digitalt. 

Duett     4125 kr 
2 personer, 5 bilder ingår
 Passar för kärlekspar, kompispar, syskonpar, förälder och ett barn. Välj om vi ska vara ute eller inne. Vid parfotografering tas även några individuella porträtt. Inom 10 dagar får ni en länk till ett digitalt galleri med ca 20 grundredigerade bilder. Ni väljer ut 5 st, som jag färdigställer och skickar (högupplöst för de flesta behov) digitalt.  

Terzett    5775 kr 
3 personer eller fler, 9 bilder ingår  
Det självklara valet för familjefotograferingen. Kanske tar vi några bilder inomhus och några utomhus? Familjebilder, syskonbilder, parbilder och porträtt – allt kan vi få med i detta paket.
Inom 10 dagar får ni en länk till ett digitalt galleri med ca 30 grundredigerade bilder. Ni väljer ut 9 st, som jag färdigställer och skickar (högupplöst för de flesta behov) digitalt.

À la carte - tillval för det lilla extra
Extra bildfiler 825 kr/st
Enkel hårdekoration med levande blommor fr. 150 kr
Blomsterkrans 1500 kr
Heliumballonger - välj mellan bukett eller en stor 1200 kr
Bubbelmaskin (endast utomhus) 400 kr
Fine Art-prints 40x50 cm 1150 kr/st
Fotobok i lyxigt Flat lay-utförande, 8 sidor 20x15 cm 2500 kr (följande exemplar 1500 kr/st)
moms ingår
 
Betalningsvillkor för fotopaket: 1000 kr i bokningsfaktura, resterande summa faktureras i samband med fotograferingen via Dicopay. Välj om du vill delbetala eller få faktura med 30 dagars kredit! Bokningsavgiften täcker planering och genomförande av fotograferingen, säkerställande av utrustning, urval samt grundredigering av bilderna (ca 2 - 5 timmars arbete, beroende på paket) och återbetalas ej vid ev. avbokning.
Det finns möjligt att låna viss rekvisita som t ex handgjorda diadem, japanska parasoller, chiffongkjolar och gravidklänningar i samband med fotograferingen. Nu har även tre gulliga mjukisdjur flyttat in i rekvisitaförrådet: Kalle och Nina Kanin samt Mickel Räv. De vill gärna vara med på barn- och familjefotograferingar!
Tidsåtgång för fotograferingen kan variera  – ibland går det fortare att få till bilderna man vill ha och ibland tar det lite längre tid, men räkna med ca 45 - 90 minuter beroende på paket. 
Ombokning av tiden (vid t ex sjukdom eller extremt ofördelaktigt väder) ingår.Företags- och eventfoto
Från 3000 kr (obs! moms och bildkostnad tillkommer)
Porträtt- och gruppbilder på de anställda, produkt- och/eller miljöbilder för hemsida och sociala medier – vad behöver ditt företag? När du bokar mig, går vi igenom dina önskemål i förväg, så fotosessionen blir så effektiv som möjligt när jag är på plats hos dig. Tidsåtgången anpassas till uppdraget. 60 minuters fotografering ingår i grundpriset, men ibland behövs det allt från tre till tio timmar. Be om en kostnadsfri offert.
Inom två - tre veckor efter fotograferingen får du en länk på mail till ett galleri med grundredigerade bilder, så du i lugn och ro kan gå igenom dem och välja vilka du vill beställa. De valda bilderna slutredigeras, anpassas för tryck (högupplöst för de flesta behov) respektive webb och levereras digitalt i både färg och svartvitt inom 10 dagar från att slutfakturan är betald.

Betalningsvillkor: 1500 kr + moms av totalsumman i bokningsfaktura, resterande summa (1500 kr + moms samt ev. tidstillägg) faktureras via Dicopay direkt efter avslutad fotografering med betalningsvillkor 30 dagar netto. Bilder faktureras separat i de fall där det inte finns en tydlig beställning innan, t ex: "ett porträtt/anställd + en gruppbild".
 Bokningsavgiften täcker planering och genomförande av fotograferingen, säkerställande av utrustning, urval samt grundredigering av bilderna (ca 3-8 timmars arbete, beroende på arbetets art) och återbetalas ej vid ev. avbokning.
Ombokning av tiden (vid t ex sjukdom eller extremt ofördelaktigt väder) ingår.Grafisk design & kalligrafi
1000 kr/h inkl. moms
minimum 1 timmes debitering

Exempel på beräknad tidsåtgång vid vanligt förekommande uppdrag: 
Handtextning av adresser på kuvert och/eller namn på färdiga placeringskort ca 50-75 st: 1 timme
Digitalt original av affisch eller annonsblad 1 sida, för tryck, inklusive 2 st korrektur: 4 timmar
Digitalt original av annonsblad 2-4 sidor, för tryck, inklusive 2 st korrektur: 7 timmar
Framtagning av grafisk profil för företag, inklusive designförslag och 3 st korrektur: 10 timmar
Betalningsvillkor: 10 dagar netto
Bilder från mitt bildarkiv (att använda som bakgrund, etc.) ingår utan extra kostnad. 


Sång
Sång vid bröllop, dop eller begravning     3575 kr (momsfri)
Detta ingår: Repertoarkonsultation, anskaffning av noter, kontakt och repetition med tjänstgörande organist/pianist, instudering samt framförande av 1-3 sånger vid tillställningen/gudstjänsten. 
Om SL-förbindelse saknas eller är bristfällig tillkommer reseersättning.
Betalningsvillkor: Faktura 10 dagar netto 

Uppsjungning och sångteknik för körsångare   1000 kr/h inkl. moms
Kört fast i gamla hjulspår? Jag kommer till din kör och håller en uppvärmning/uppsjungning (a cappella) på ca 25-30 minuter. Resten av timmen ger jag sångtekniska tips med er aktuella repertoar som utgångspunkt.

  

Besök även

Back to Top